Villa hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 12:30 – 14:30  &  18:30 – 21:00
Keuken gesloten: Dinsdag en Woensdag

’s Middags serveren wij naast de restaurantkaart een lunchmenu,
’s avonds kunt u er gastronomisch dineren. 
Bij mooi weer profiteert u van dit alles op ons sfeervol tuinterras.

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

St. Jakobsnoot | Zeekraal | Sjalottenolie | Gin – espuma

Carpaccio hertenkalf | Balsamico crème | Truffel – aroma
Poeder – Notenolie | Rucola cress 

½ Kreeft | Zeekraal | Wasabi – emulsie | Mustard cress

Hoofdgerechten

Kalfszwezerik (180gr) | Seizoen groenten | Spinazie crème

Ossenhaas Limousin (200gr) | Seizoen groenten | Crème butternut – koriander 

Kabeljauw | Seizoen groenten | Jus Sancerre

Kreeft | Seizoen groenten | Jus Sancerre 

Nagerechten

Mousse geitenkaas – witte chocolade – Poire William | Gel peer – Chardonnay

Chocolade brownie | Crème caramel | Spongcake Cocolade | Chocolademousse 

Menu's

MENU DÉCOUVERTE

St. Jakobsnoot | Zeekraal | Sjalottenolie | Gin – espuma
***
Kreeftenbisque
***
Hertenkalf | Butternut crème | Seizoen groenten
***
Mousse geitenkaas – witte chocolade – Poire William | Gel peer – Chardonnay

 

KERSTMENU – 2017

St. Jakobsnoot | Rivierkreeft | Bloemkool – crème | Spruiten | Kreeften – jus
***
Butternut velouté | Koriander
***
Hertenkalf | Crème paarse wortel – truffel | Seizoen groenten
***
Slinger – witte chocolade | Espuma passievrucht | Mousse rood fruit | Vanille-ijs

Oudejaarsavond  2017 - 2018 | € 110,00

Aperitief, wijn, water, koffie en glas champagne bij afsluit inbegrepen
Aanvang 19u30

 

Gepocheerde oester | Sorbet appel – wasabi | Gepekelde rode ui
***
Carpaccio hertenkalf | Groenten – gel | Chips – pastinaak | Rucola cress
***
Gevogelteconsommé | Shiitake | Tahoon Cress
***
Kreeft | St. Jakobsnoot | Ras el Hanout
Mergpompoen crème | Champagne – jus
***
Sorbet | Lux Gin | Tonic | Limoen | Gin espuma
***
Kalfsteak | Kalfszwezerik | Banyuls
Seizoen groenten | Kasteelaardappelen
***
Creatie van desserten

KREEFT – MENU

½ Kreeft | Zeekraal | Wasabi – emulsie | Mustard cress
***
Kreeftenbisque
***
½ Kreeft | Seizoen groenten | Jus Sancerre
***
Chocolade brownie | Crème caramel | Spongcake Cocolade | Chocolademousse

Zeevruchtenschotel "Royal"

Bestaande uit:

1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters | Scheermessen |
Vongole of andere schelpen volgens aanvoer | Ongepelde grijze garnalen

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties