Villa hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 12:30 – 14:30  &  18:30 – 21:00
Keuken gesloten: Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

St. Jakobsnoot | Groene asperges | Oesterzwam
Bloemkool – crème

½ Kreeft | Mini groenten | Jus – kerrie – Basilicum
(per 2 personen)

Eendenlever | Groene asperges | Ras el hanout
Sinaasappel – gel | Micro Salade

Hoofdgerechten

Kalfszwezerik | Kalfsjus – truffel | Seizoengroenten 

Zeeduivel | Rivierkreeft |Seizoengroenten | Bouillabaisse – jus

Kreeft |Seizoengroenten | Vadouvan

Aloyau (West-Vlaams Rood) | Eendenlever 
Seizoengroenten | Kalfsjus – truffel 

Kabeljauw | Asperges | Mousseline

Nagerechten

Chocolade brownie | Chocolade sponscake | Caramel crème
Caramel roomijs | Chocolade – krokant

Panna cotta witte chocolade | Mousse passievrucht – Mango
Vanille roomijs | Gemarineerde appel

Menu's

Menu Découverte

Rundscarpaccio | Groenten – gel | Balsamico – crème | Priorat Natur
***
Kabeljauw | Asperges | Honingtomaat | Jus – kerrie – basilicum
***
Lamsfilet | Seizoengroenten | kalfsjus – truffel
***
Panna cotta witte chocolade l Chocolade Ganache
Mango | Vanille roomijs | Passievrucht

Kreeft Menu

½ Kreeft | Mini groenten | Jus – kerrie – Basilicum
***
Kreeften bisque | Rivierkreeft
***
½ Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
***
Panna cotta witte chocolade l Chocolade Ganache
Mango | Vanille roomijs | Passievrucht

Zeevruchtenschotel "Royal"

Bestaande uit:

1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters | Scheermessen
Vongole of andere schelpen volgens aanvoer | Ongepelde grijze garnalen

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties