Villa hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 12:30 – 14:30  &  18:30 – 21:00
Keuken gesloten: Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

St. Jakobsnoot | Rivierkreeft | Groenten – gel | Spruiten | Bisque – krokant

½ Kreeft | Zeekraal | Micro salade | Gin espuma | Sinaasappel – gel
(per 2 personen)

Carpaccio reegeit | Groenten – gel | Micro salade | Bosui – olie

Hoofdgerechten

Zeeduivel | Seizoengroenten | Kreeften jus

Kalfszwezerik | Kalfsjus Banyuls | Seizoen groenten

Kreeft | Seizoen groenten | Vadouvan jus

Nagerechten

Bavarois geitenkaas, witte chocolade, Poire William
Gel peer – Chardonnay | Chocolade krokant

Gin-tonic sorbet | Citroen – crème | Citrusvruchten crumble
Mousse bosvruchten | Gin espuma  

Menu's

Menu Découverte

Carpaccio reegeit | Groenten – gel | Micro salade | Bosui – olie
***
Zeebaars | Zeekraal | Gepekelde rode ui | Wasabi – emulsie
***
Kalfsteak | Kalfsjus Banyuls | Seizoen groenten
***
Gin-tonic sorbet | Citroen – crème | Citrusvruchten crumble
Mousse bosvruchten | Gin espuma

Kreeft Menu

½ Kreeft | Zeekraal | Micro salade | Gin espuma | Sinaasappel – gel
***
Kreeften bisque | Rivierkreeft
***
½ Kreeft | Seizoen groenten | Vadouvan jus
***
Gin-tonic sorbet | Citroen – crème | Citrusvruchten crumble
Mousse bosvruchten | Gin espuma

Zeevruchtenschotel "Royal"

Bestaande uit:

1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters | Scheermessen |
Vongole of andere schelpen volgens aanvoer | Ongepelde grijze garnalen

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties