Villa Hotel Culinair

Tijdens de Kerstvakantie
Keuken open
18:30 – 21:30
vanaf vrijdag 20 december tot en met maandag 6 januari
Oudejaarsavondbanket 
Dinsdag 31 december om 19:30
Keuken open – 1 januari 
12:30 – 14:30 & 18:30 – 21:30
Keuken gesloten
Vrijdag 27 december | Maandag 30 december | Vrijdag 3 januari
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

Menu Découverte - Kerst

€ 60,00

20/12/2019   –   05/01/2020

Carpaccio – hertenkalf | wintergroenten | Winterpostelein
Cabernet Sauvignon – Banyuls vinaigrette

***
Tarbot | Butternut crème | Beukenzwam | Yoghurt hangop | Affila cress

***

Eendenborstfilet | Kalfsjus koffie | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

***

Panna Cotta – witte chocolade | Exotische bol | Passievrucht espuma
Granny smith – vlierbloessem gel | Vanille – roomijs

Oudejaarsavond

€ 110,00

Op eik gerookte fazant suprême | Bramen gel
Bloemkool crème | Cabernet Sauvignon – Banyuls vinaigrette | Cress

***

Ganzenleverterrine | Chutney Poire William – gember
Pineau de Charentes gel | Brioche toast | Mosterd cress

***

Consommé | Anjou duif | Oesterzwam | Truffel aroma | Cognac

***

Kreeft | Knolselder | Gerookte paling | Gekonfijte prei | Noilly Pratt – vanille jus

***

Sorbet duindoornbes – citrusvruchten | Gin-tonic espuma

***

Ossenhaas “Simentaler” | Gebakken eendenlever | Périgueux
Aardpeer crème | Seizoengroenten | Hasselback aardappel

***
Bosvruchten mousse | Rode biet – yoghurt mousse
Frambozen espuma | Rood fruit | Vanille-ijs

 

Inclusief:
Aperitief, wijn, water, koffie en glas champagne om middernacht

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties