Voorgerechten

Traag gegaard spek “Seigneur de Vidaigne”
Butternut crème | Oesterzwam | Notenolie
18,00

Schelvis | Witte kool crème | Yoghurt hangop | Gemarineerde spruitenblaadjes
21,00

Gebakken eendenlever | Schorseneer Crème | Beukenzwam | Bosui | Truffelolie
24,00

Vis & Vlees

Tarbot | Pastinaak crème | Truffelolie | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
38,00

Zeeduivel | Noilly Prat jus | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
34,00

Kalfszwezerik | Kalfshaas | Butternut crème | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
39,00

Ossenhaas “Simmental”| Rundsjus – Banyuls – Truffel
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
32,00

Nagerechten

Mousse passievrucht | Exotische bol | Vanille-ijs | Yuzu – citroen quenelle
12,00

Chocolade Brownie | Vanille-ijs | Chocolade quenelle | Chocolade crispy
12,00

Warme appeltaart | Calvados | Vanille-ijs
8,00

Chocolade moelleux | Vanille-ijs
8,00

 

Zeevruchtenschotel "Royal"

€ 90,00 p.p. "Per 2 personen"

 Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

“Enkel tijdens de maanden met een R”

Allergieën dient u vooraf te melden