Villa Hotel***

Logeer in stijl in ons luxueus charmehotel.


Onze kamers

Ontdek alle kamers

Restaurant

VILLA HOTEL CULINAIR

Reserveren

Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Kaart

Voorgerechten

Carpaccio

St-Jakobsnoot | Saffraan gel | Yuzu vinaigrette | Haringkaviaar | Cress

Zeebaars

Mediterrane brunoise | Kreeftenjus

Mergpijp “rund”

Uit de oven (2 stuks) | Cress

Snow crab

Uit de oven | Priorat Natur | Zeekraal | Yuzu | Cress

Hoofdgerechten

ZeeTong

(350/400) “À la plancha” | Yuzu boter | Seizoengroenten | Pont Neuf

Skrei

Champagne sabayon | Zeekraal | Tagliatelle “Nero di Seppia”

Kalfszwezerik

Banyuls – truffel | Seizoengroenten | Pont Neuf

Eendenborstfilet

Tajine saus | Seizoengroenten | Pont Neuf

Nagerechten

Crème catalane

Geflambeerd ijs dessert

Panna cotta ring

Exotische bol | Yuzu mini bol | Mascarpone quenelle | Witte chocolade bross

Tartufo Limoncello

Rood fruit | Frambozen – rozen espuma

Assortiment rood fruit

Tanzania quenelle | Rode vruchten quenelle | Crumble | Vanille-ijs