Villa Hotel***

Logeer in stijl in ons luxueus charmehotel.


Onze kamers

Ontdek alle kamers

Restaurant

VILLA HOTEL CULINAIR

Reserveren

Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Kaart

Voorgerechten

Carpaccio St-Jakobsnoot

St-Jakobsnoot | Saffraan gel | Yuzu vinaigrette | Haringkaviaar | Cress

Zeebaars

Zeebaars | Mediterrane brunoise | Kreeftenjus

Mergpijp rund

Mergpijp “Rund” uit de oven (2 stuks) | Cress

Snow crab uit de oven

Priorat Natur | Zeekraal | Yuzu | Cress

Hoofdgerechten

Tong

Vis / Groenten

Tong (350/400) “À la plancha” | Yuzu boter | Seizoengroenten | Pont Neuf

Skrei

Vis / Pasta

Skrei | Champagne sabayon | Zeekraal | Tagliatelle “Nero di Seppia”

Kalfszwezerik

Vlees / Groenten

Kalfszwezerik | Banyuls – truffel | Seizoengroenten | Pont Neuf

Eendenborstfilet

Eendenborstfilet | Tajine saus | Seizoengroenten | Pont Neuf

Nagerechten

Crème catalane

Crème catalane – “IJs dessert geflambeerd”

Tartufo

Tartufo limoncello | Fruit rouge | Frambozen – rozen espuma