Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 
18:30 – 21:00

Keuken gesloten:
Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

Sint Jakobsnoot | Dry aged Angus| Micro Salade
Balsamico – crème | Truffelolie

€ 22,00

Zeebaars | Micro salade | Groene asperges
Honingtomaat | Yuzu – vinaigrette

€ 18,00

Gebakken eendenlever | Micro Salade
Konfijt vijg – peer – pijnboompitten | Balsamico crème
€ 24,00

Hoofdgerechten

Kabeljauw | Krokant kabeljauw – garnalen 
Seizoengroenten | Bouillabaisse – jus
Kasteelaardappelen
€ 32,00

Kalfszwezerik | Kalfsjus – Rivesaltes | Seizoengroenten
Kasteelaardappelen
€ 38,00

Ossenhaas “Simmental” | Kalfsjus – Banyuls – truffel
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
€ 36,00

Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
Kasteelaardappelen
€ 8,50/100gr

Nagerechten

Chocolade – bavarois | Exotische bol | Hazelnoot – crumble
Duindoornbes sorbet
€ 15,00

Tanzania chocolade | Rood fruit | Mousse – rood fruit
Chocolade – krokant | Vanille-ijs
€ 15,00

Menu Découverte - Pasen

€ 60,00

Eendenlever terrine | Ras el Hanout | Thaise asperges | Micro salade
Konfijt vijg – peer – pijnboompitten | Balsamico crème | Hazelnoot crumble
***
Kabeljauw | Asperges | Grijze garnalen | Garnalen – jus
***
Lamskroon | Kalfsjus tijm – honing | Gekonfijte look
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
Of
½ Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan | Kasteelaardappelen
“supplement 12,00 p.p. | per 2 personen”
***
Tanzania chocolade | Rood fruit | Mousse – rood fruit
Chocolade – krokant | Vanille-ijs

Zeevruchtenschotel "Royal" - 2 personen

€ 130,00

Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties