Aperitieven

Á la carte

Restaurant

Á la carte

Digestieven

Á la carte

Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 
Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Voorgerechten

Carpaccio “5 weken gerijpte tussenribstuk” | Truffelolie
Arbequina Olijfolie | Balsamico crème | Micro salade
18,00

Tomaten – gel | Mozzarella – ijs | Prosciutto | Honingtomaat
Basilicumolie | Micro salade
18,00

Sint Jakobsnoot | Auberginecrème
Gekonfijte venkel | Bouillabaisse – jus
21,00

½ Canadese kreeft | Champagne sabayon
“per 2 personen”
21,00 p.p.

Vis & Vlees

Grietbot “à la plancha” | Citroenboter
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
38,00

Zeebaars | Bouillabaisse – jus
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
27,00

Gegrilde zeetong | Basilicum – olie
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
36,00

Canadese kreeft | Vadouvan
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
42,00

Tussenribstuk West-Vlaams Rood “5 weken gerijpt”
Seizoengroenten | Hasselback
32,00

Ossenhaas “Simmental” | Seizoengroenten | Hasselback
29,00

Eendenborst | Seizoengroenten | Hasselback
32,00

Saus naar keuze:
Champignon – Cognac
Peper – Calvados
3,00

Nagerechten

Rood fruit | Rood vruchten mousse
Framboos espuma | Vanille-ijs
12,00

Mousse passievrucht | Exotische bol
Vanille-ijs | Yuzu – citroen quenelle

12,00

Chocolade Brownie | Gezouten karamel-ijs
Chocolade quenelle | Chocolade crispy
12,00

Zeevruchtenschotel "Royal"

€ 90,00 p.p. "Per 2 personen"

 Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

“Enkel tijdens de maanden met een R”

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties