Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 
Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Voorgerechten

Traag gegaard spek “Seigneur de Vidaigne”
Butternut crème | Oesterzwam | Notenolie
18,00

Schelvis | Witte kool crème
Yoghurt hangop | Gemarineerde spruitenblaadjes
21,00

Gebakken eendenlever | Schorseneer Crème
Beukenzwam | Bosui | Truffelolie
24,00

Vis & Vlees

Tarbot | Pastinaak crème | Truffelolie
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
38,00

Zeeduivel | Noilly Prat jus
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
34,00

Kalfszwezerik | Kalfshaas | Butternut crème
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
39,00

Ossenhaas “Simmental”| Rundsjus – Banyuls – Truffel
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
32,00

Hertenkalffilet | Grand Veneur
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
36,00

Nagerechten

Mousse passievrucht | Exotische bol
Vanille-ijs | Yuzu – citroen quenelle

12,00

Chocolade Brownie | Vanille-ijs
Chocolade quenelle | Chocolade crispy
12,00

Warme appeltaart | Calvados | Vanille-ijs
8,00

Chocolade moelleux | Vanille-ijs
8,00

 

Zeevruchtenschotel "Royal"

€ 90,00 p.p. "Per 2 personen"

 Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

“Enkel tijdens de maanden met een R”

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties