Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 
Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
 0479 / 53 32 01 – 0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

Carpaccio “5 weken gerijpte tussenribstuk” | Truffelolie
Arbequina Olijfolie | Balsamico crème | Micro salade
18,00

Grijze garnalen | Tomaten – gel | Honingtomaat
Basilicumolie | Micro salade
18,00

Sint Jakobsnoot | Auberginecrème | Gekonfijte venkel
Bouillabaisse – jus
21,00

½ Canadese kreeft | Champagne sabayon “per 2 personen”
21,00 p.p.

Hoofdgerechten

Zeetong “à la plancha” | Citroenboter | Seizoengroenten
Kasteel aardappelen
38,00

Zeebaars | Bouillabaisse – stijl | Kasteelaardappelen
27,00

Canadese kreeft | Vadouvan | Seizoengroenten
Kasteel aardappelen
42,00

Tussenribstuk “West-Vlaams Rood – 5 weken gerijpt”
Seizoengroenten | Hasselback
32,00

Ossenhaas “Simmental” | Seizoengroenten | Hasselback
29,00

Pluma “Iberico” | Seizoengroenten | Hasselback
32,00

Saus naar keuze:
Champignon – Cognac | Peper – Calvados
3,00

Nagerechten

Rood fruit | Rood vruchten mousse
Framboos espuma | Vanille-ijs
12,00

Sabayon | Muscat de Beaumes de Venise
Vanille-ijs | “Per 2 personen” 
8,00 p.p.

Chocolade Brownie | Gezouten karamel-ijs
Chocolade quenelle | Chocolade crispy
12,00

Zeevruchtenschotel "Royal"

2 personen - 138,00

Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

“Enkel tijdens de maanden met een R”

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties