Villa hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 18:30 – 21:00
Keuken gesloten: Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

St. Jakobsnoot | Nieroogkreeft | Bouillabaisse  style
21,00 €

Carpaccio – rund | Rivierkreeft | Gel – Honingtomaat
Dragon – emulsie | Micro salade
18,00 €

Koningskrab | Gin espuma | Groene asperges
Pompelmoes – gel | Micro salade
34,00 €

 

Hoofdgerechten

Kalfszwezerik | Seizoengroenten | Oesterzwam – jus
38,00 €

Zeeduivel (Vis van het jaar) | Nieroogkreeft | Seizoengroenten
Muscadet Sèvre et Maine – jus
32,00 €

Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
54,00 €

Dunne lende gerijpt (West-Vlaams rood +/- 250gr)
Seizoengroenten | Eierplant – crème
38,00 €

Nagerechten

Chocolade brownie | Chocolade sponscake
Caramel – Roomijs | Chocolade – ganache
12,00 €

Panna cotta witte chocolade | Chocolade – ganache
Mango – mousse | Vanille Roomijs
12,00 €

 

Menu's

Menu Découverte 57,00 €

St. Jakobsnoot | Nieroogkreeft
Bouillabaisse  style
***
Cappuccino | Kreeften – bisque | Rivierkreeft
***
Aloyau (West-Vlaams rood) | Eendenlever
Seizoengroenten | Oesterzwam- truffel – jus 
***
Panna cotta witte chocolade | Chocolade – ganache
Mango – mousse | Vanille Roomijs

Kreeft Menu 72,00 €

Koningskrab | Gin espuma | Groene asperges
Pompelmoes – gel | Micro salade
***
Cappuccino | Kreeften – bisque | Rivierkreeft
***
½ Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
***
Panna cotta witte chocolade | Chocolade – ganache
Mango – mousse | Vanille Roomijs

Zeevruchtenschotel "Royal"

65,00 € p.p.

Bestaande uit:

1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties