Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 
Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Voorgerechten

Carpaccio “5 weken gerijpte tussenribstuk” | Truffelolie
Arbequina Olijfolie | Balsamico crème | Micro salade
18,00

Traag gegaard spek “Seigneur de Vidaigne”
Butternutcrème | Oesterzwam | Notenolie
18,00

Sint-Jakobsnoot | Aubergine crème
Gekonfijte venkel | Bouillabaisse – jus
21,00

½ Canadese kreeft | Champagne sabayon
“per 2 personen”
22,00 p.p.

Vis & Vlees

Tarbot “à la plancha” | Citroenboter
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
38,00

Zeeduivel “à la plancha” | Aubergine – crème
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
34,00

Canadese kreeft | Vadouvan
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
44,00

Kalfszwezerik | Butternutcrème
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
39,00

Ossenhaas “Simmental” | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
29,00

Rib Eye “Simmental” | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
32,00

Supplement saus:
Banyuls – truffel
Peper – Calvados
Champignon – Cognac
3,00

Nagerechten

Rood fruit | Rood vruchten mousse
Framboos espuma | Vanille-ijs
12,00

Mousse passievrucht | Exotische bol
Vanille-ijs | Yuzu – citroen quenelle

12,00

Chocolade Brownie | Gezouten karamel-ijs
Chocolade quenelle | Chocolade crispy
12,00

Zeevruchtenschotel "Royal"

€ 90,00 p.p. "Per 2 personen"

 Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

“Enkel tijdens de maanden met een R”

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties