Villa Hotel Culinair

Specialiteiten Restaurant
Keuken open:
12:30 – 14:30
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Voorgerechten

Eendenlever terrine | Cambos gel | Vijgen konfijt
Balsamico crème | Cress
21,00

Gekonfijt spek | Zeeduivel | Butternut – crème
Champignon mengeling | Notenolie | Cress
21,00

Gebakken eendenlever | Bloemkool – crème
Shiitake | Beukenzwam | Lente-ui | Truffelolie 
24,00

St-Jakobsnoot | Pastinaak crème | Yoghurt hangop
Beukenzwam | Gemarineerde spruiten-blaadjes
18,00

Vis | Vlees

Leng | Bloemkool crème | Noilly Prat – jus
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
24,00

Zeebaars | Gepekelde ui | Blanke boter
Kasteelaardappelen
28,00

Wilde eend | Tijm – honing
Seizoengroenten | Hasselback
30,00

Kalfszwezerik | Banyuls – truffel jus | Seizoengroenten | Hasselback
42,00

Ossenhaas | Gebakken eendenlever | Banyuls – truffel jus
Seizoengroenten | Hasselback
42,00

Nagerechten

Panna Cotta yoghurt – citroen | Exotische bol
Vanille-ijs | Yuzu – citroen quenelle
18,00

Rood fruit | Vanille-ijs | Chocolademousse
Aardbei macaron | Mousse – rood fruit 
18,00