Villa Hotel***

Logeer in stijl in ons luxueus charmehotel.


Onze kamers

Ontdek alle kamers

Restaurant

VILLA HOTEL CULINAIR

Reserveren

Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Uitgezonderd Feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, 
uitsluitend op reservatie
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Kaart

Om te starten

Noordzeekroket “kabeljauw, mosselen, garnalen” | Citroen gel | Cress

Carpaccio St-Jakobsnoot | Citroen gel | Chardonnay vinaigrette | Haringkaviaar | Cress 

Gazpacho tomaat – basilicum | Croutons | Rivierkreeft

Voorgerechten

Vis – Vlees

Tong “À la plancha” | Yuzu boter | Seizoengroenten | Pont Neuf

Kabeljauw “Lijngevangen” | Gekonfijte Venkel | Tomaten jus | Ajo blanco | Tagliatelle “Nero di Seppia”

Kalfszwezerik | Banyuls | Seizoengroenten | Pont Neuf

Varkenshaas | Jus Jamaica peper – Martinique  | Seizoengroenten | Pont Neuf

Nagerechten