Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 
Keuken open: 
18:30 – 21:30
Keuken gesloten: 
Woensdag – Donderdag
Juli, augustus en schoolvakanties:
enkel op woensdag
Uitgezonderd feestdagen
Wie onze keuken wil ontdekken, uitsluitend op reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

Sint-Jakobsnoot | Butternut crème | Beukenzwam
Coppa | Notenolie | Cress
21,00

Eendenlever | Gerookte paling | Granny smith | Rode biet | Cress
24,00

Carpaccio “5 weken gerijpte tussenribstuk” | Truffelolie
Balsamico crème | Cress
18,00

Hoofdgerechten

Tarbot | Knolselder – bloemkool crème | Seizoengroenten
Truffelolie | Kasteel aardappelen
32,00

Ossenhaas “Simentaler” | Kalfsjus – Banyuls – truffel
Seizoengroenten | Kasteel aardappelen
36,00

Pluma “Iberico” | Butternut crème
Seizoengroenten | Kasteel aardappelen
34,00

Kalfszwezeriken | Kalfsjus – Banyuls | Seizoengroenten
Kasteel aardappelen
38,00

Kreeft | Vadouvan | Seizoengroenten | Kasteel aardappelen
8,50/100 gr

Nagerechten

Chocolade brownie | Tanzania chocolademousse
Sorbet – Williams peer | Chocolade krokant
12,00

Bosvruchten mousse | Basilicum bol | Bosvruchten espuma
Kletskop – framboos | Vanille roomijs
12,00

Menu de Broqueville

35,00

Vanaf september tot en met juni
Seizoensgebonden thema menu op vrijdag avond

Bestaande uit: 
Voorgerecht | Hoofdgerecht | Luxe koffie

Uitsluitend op reservatie

Tijdens de maanden juli & augustus
is dit menu doorlopend verkrijgbaar

 

Menu Découverte

€ 60,00

Sint-Jakobsnoot | Butternut crème | Beukenzwam
Coppa | Notenolie | Cress

***

Zeebaars | Knolselder crème | Prei | Truffelolie

***

Kalfszwezerik | Kalfshaas | Seizoengroenten
Kalfsjus – Banyuls | Kasteelaardappelen

***

Bosvruchten mousse | Rode macaron | Chocolade ganache
Frambozen espuma | Rood fruit | Aardbei krokant

Zeevruchtenschotel "Royal"

2 personen - 138,00

Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties