Villa hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 
Ontbijt: 8:30 – 10:30 | Restaurant: 18:30 – 21:00

Keuken gesloten:
Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

St. Jakobsnoot | Citrusvruchten – gel
Zeekraal | Micro Salade
€ 18,00

½ Kreeft | Bisque – gel | Micro Salade
Zeekraal | Yuzu – crème
(per 2 personen)
€ 26,00

Rundscarpaccio | Basilicum | Parmezaan
Balsamico crème | Priorat Natur
€ 15,00

 

Hoofdgerechten

Zeeduivel | Nieroogkreeft | Seizoengroenten | Kreeften – jus
€ 34,00

Kalfszwezerik | Seizoengroenten | Champignon – truffel – jus
€ 38,00

Ossenhaas (Simentalr) | Seizoengroenten | Champignon – truffel – jus
€ 38,00

Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
€ 52,00

Nagerechten

Rood fruit | Mousse – rood fruit | Framboos – espuma | Vanille – ijs
€ 12,00

3 Sorbets | Bloedsinaasappel | Citroen | Gin – tonic | Rood fruit
€ 12,00

Menu's

Menu de Broqueville € 35,00

Salade | Zeebaars | Thaise asperges | Yuzu vinaigrette
***
Dunne lende (West-Vlaams Rood)  | Á la Plancha | Seizoengroenten
***
Chocolade brownie | Chocolade ganache | Caramelijs

Menu Découverte 58,00 €

Koningskrab | Citrusvruchten – gel | Zeekraal | Micro Salade
***
St. Jakobsnoot | Beukenzwam | Lamsoor | Yuzu vinaigrette
***
Tarbot | Seizoengroenten | Muscadet Sèvre et Maine – jus
***
Rood fruit | Mousse – rood fruit
Framboos – espuma | Vanille – ijs

Kreeft Menu 64,00 €

½ Kreeft als voorgerecht
***
½ Kreeft als hoofdgerecht
***
Dessert naar keuze

Kreeft bereidingen mogelijk op de BBQ

Zeevruchtenschotel "Royal"

65,00 € p.p.

Bestaande uit:

1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties