Villa Hotel Culinair

Met streek- en seizoensgebonden producten  hebben wij het voorrecht u culinair te mogen verwennen. 

Keuken open: 
18:30 – 21:00

Keuken gesloten:
Dinsdag en Woensdag

Wie onze keuken wil ontdekken, dit kan mits reservatie:
 0479 / 53 32 01  –  0476 / 21 40 74

à la carte

Voorgerechten

Gerookte eendenborst | Bloemkool – crème
Bramen – gel | Winterpostelein | Banyuls – vinaigrette
€ 18,00

Zeebaars | Gepekelde ui | Flower sprout
Winterpostelein | Barigoule – jus
€ 18,00

Hoofdgerechten

Assortiment verse vis | Bouillabaisse – style
Peterselie – aardappelen
€ 32,00

Kalfszwezerik | Kalfsjus – Rivesaltes
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
€ 38,00

Ossenhaas | Kalfsjus – Banyuls – truffel
Seizoengroenten | Kasteelaardappelen
€ 36,00
Wijze Rossini  “gebakken eendenlever”  + € 4,00

Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
Kasteelaardappelen
€ 48,00

Nagerechten

Chocolade moelleux | Chocolade sponscake
Gezouten karamel roomijs | Karamel crémeux
€ 12,00

Chocolademousse | Witte chocolade – krokant
Espuma – rode biet | Rood fruit | Vanille roomijs
€ 12,00

Menu Découverte | Valentijn

€ 60,00

Schartong | Spinazie – pecannoten
Champignon – jus
***
Salade | Sint-Jakobsnoot | Eendenlever
Banyuls – vinaigrette
***
Kabeljauw | Zuiderse groenten | Grijze garnalen – jus
***
Eendenborstfilet | Tajine – saus | Warme groenten
Ovenaardappel – rozemarijn
Of 
½ Kreeft | Seizoengroenten | Vadouvan
(supplement € 12,00 p.p. | per 2 personen)
***
Chocolademousse | Witte chocolade – krokant
Espuma – rode biet | Rood fruit | Vanille roomijs

Zeevruchtenschotel "Royal" - 2 personen

€ 130,00

Bestaande uit:
1/2 Kreeft p.p. | 1/2 Noordzeekrab p.p. | Langoustines | Oesters
Grijze garnalen | Verschillende schelpen volgens aanvoer.

Vanaf 2 personen.
Wij gebruiken enkel levendige en verse producten,
gelieve 2 dagen voordien te bestellen.

Impressies

Hieronder enkele van onze creaties