Reserveren

Geef allergieën, voorkeuren of wensen door.
Keuken open:
18:30 – 21:30
Keuken gesloten:
Woensdag – Donderdag
Wie onze keuken wil ontdekken, gelieve uw tafel ten minste 1 dag vooraf te reserveren
Oona: +32 (0) 479 533 201
Bart: +32 (0) 476 214 074

Champagne Menu
November

3 Fines Claires “Oisri” | Champagne espuma

***

Lauwe carpaccio zeebaars | Royal Belgian Caviar | Thaise kruidenolie | Cress

***

Everzwijn filet | Wildjus | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

***

Rode vruchten quenelle | Mascarpone quenelle | Rood fruit | Framboos espuma | Vanille-ijs

Menu: 65,00
Champagne: 82,00

Découverte Menu
December – Januari

Pomme Moscovite “Royal Belgian caviar”

***

Kabeljauw | Zuiderse groenten | Nieroogkreeft – jus | Basilicum – olie

***

Wilde eend | Tajine saus | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

***

Biscuit vanille | Witte chocolade Krokant | Vanillemousse | Exotische bol | Yuzu bol | Crumble

Menu: 65,00

Oudejaarsavond

Brioche toast | Pastei eend “Royal” | Rode ui konfijt

***

Dome nieroogkreeft | King crab | Brunoise groenten | Groene kruiden salade

***

Kreeft | Witte kool crème | Boschampignons | Truffelaroma | Tahoon cress

***

Ossenhaas | Kalfszwezerik | Banyuls | Seizoengroenten | Kasteelaardappelen

***

Biscuit framboos | Krokante feuilletine | Framboos – aardbei – bergamot
Vanille crémeux | Passievruchten crémeux | Crumble

***

Koffie en versnaperingen

***

€ 150,00
Aperitief, wijn, water en glas champagne om middernacht inbegrepen
Aanvang: 20:00